Altijd een persoonlijk afscheid bij Iede Hoorn Uitvaartzorg.
Altijd een persoonlijk afscheid bij Iede Hoorn Uitvaartzorg.
De ondernemer vertelt...

Iede Hoorn Uitvaartzorg voor iedereen

  Bedrijven

AMSTERDAM - Iede Hoorn heeft sinds acht maanden zijn eigen bedrijf: Iede Hoorn Uitvaartzorg.

"Na mijn studie Sociaal Pedagogisch Werk ben ik gaan werken als steward bij een Nederlandse luchtvaartmaatschappij, maar mijn passie heeft altijd bij de uitvaartsector gelegen. Ik vind het bijzonder om er echt te zijn voor de mensen en de zorgen, die bij een uitvaart horen, over te nemen. Daarnaast heb ik van dichtbij zelf de nodige uitvaarten meegemaakt en ervaren dat het anders kan. Het is tijd voor een meer bewuste en duurzame manier van uitvaartverzorging." Na de luchtvaart heeft Iede een aantal jaren gewerkt voor een grote uitvaartorganisatie, maar oktober vorig jaar besloot hij het roer om te gooien en zijn eigen bedrijf te beginnen."

Met en voor nabestaanden

"Ik weet hoe belangrijk een persoonlijk afscheid is en wil dat graag organiseren met en voor de nabestaanden. Zo regel ik uitvaarten voor iedereen; van tante Sjaan uit de Jordaan tot een Surinaamse uitvaart. Alles is mogelijk. Denk hierbij ook aan een kerkelijke uitvaart, in een uitvaartcentrum of een kleine plechtigheid thuis in de woonkamer. Na een overlijden kan er dag en nacht contact met mij worden opgenomen. Tijdens een gesprek bespreek ik de mogelijkheden en geef mensen de tijd en ruimte om hun wensen te overdenken."

Wateruitvaart

Een uitvaart via Iede Hoorn Uitvaartzorg is altijd persoonlijk, betrokken en passend binnen het budget. Als specialisatie richt Iede zich op de betaalbare wateruitvaart, "Dit is een mooie en intieme manier om afscheid te nemen voor een klein of groot gezelschap. Ik heb een wateruitvaart verzorgt voor nabestaanden van een overleden watersportliefhebber en eigenaar van een jachthaven. De boot, door de overledene zelf gebouwd, bracht ons van Diemen (opstapplek tussen de Venser en Diemerbrug) naar Zorgvlied. Een uitvaart kan tegenwoordig op veel plekken met verschillende mogelijkheden en dat maakt een afscheid extra persoonlijk. Je kunt maar één keer afscheid nemen en hoe mooier de uitvaart, hoe waardevoller de herinnering."

Meer berichten