Supermarktmanager Diederik Troost.
Supermarktmanager Diederik Troost.
De ondernemer vertelt...

Een kleine Albert Heijn met goede aanbiedingen

  Bedrijven

DIEMEN - De AH op de studentencampus in Diemen-Zuid is niet groot, maar je kunt er terecht voor al je boodschappen, bijzondere producten en leuke acties.

"Er zijn twee soorten AH-winkels", aldus supermarktmanager Diederik Troost. "Je hebt winkels van de firma Ahold en van franchise-ondernemers. Van den Tweel Groep is daar een van en heeft naast deze supermarkt nog vijf andere winkels." De supermarkt heeft een andere aanpak, indeling en speciale acties naast de vaste AH-acties. "Je kunt nu sparen voor de actie met de BK Flow pannen."

Kant-en-klaar maaltijden

Diederik vertelt dat ze een uitgebreid assortiment verse producten hebben en een ruime keuze in gezonde klant-en-klare maaltijden. "Van Surinaams tot stamppotten en van pastagerechten tot maaltijdsalades. We zijn geen grote winkel maar verkopen wel het volledige AH-assortiment, zodat je voor je dagelijkse boodschappen altijd bij ons terecht kunt."

'Grab & go'-producten

De AH zit op Campus Diemen Zuid en is de enige Nederlandse studentencampus naar Amerikaans model. "Het is echt een klein dorp in een grote stad. Ook zijn op de campus een restaurant, fietsenwinkel, beveiliging, koffietent en dansschool gevestigd. De klanten zijn vooral studenten, maar ook toeristen, mensen die in de omgeving werken en bewoners uit Diemen-Zuid en de Bijlmer. Voor onder andere de studenten hebben we natuurlijk de makkelijke maaltijden zoals de pizza's, maaltijden voor in de oven of magnetron en de 'grab & go'-producten. Dat zijn vruchtensappen en kant-en-klare gesmeerde broodjes en sandwiches in allerlei soorten en smaken. Je hoeft bij wijze van spreken alleen de verpakking open te scheuren om het op te eten."

De Albert Heijn is zeven dagen per week geopend: van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag van 13.00 tot 18.00 uur.

Meer berichten