Jelle en Jeroen helpen klanten altijd servicegericht.
Jelle en Jeroen helpen klanten altijd servicegericht.
De ondernemer vertelt...

Goede service en advies bij Maasdam IJzerwaren

Bedrijven

DIEMEN - Maasdam IJzerwaren heeft een gedeelte van de winkel gemoderniseerd.

Er is nieuwe sleutelhoek voor het maken van sleutels en de verkoop van beveiligde sloten met politiekeurmerk, die bij mensen thuis ook geïnstalleerd kunnen worden. Dirk Maasdam is in 1974 begonnen met de zaak en zoon Jelle heeft het in 2004 overgenomen. Jelle werkt samen met Jeroen en zij geven de klanten altijd goed advies met de juiste service.

Groot assortiment

Jelle: "In de winkel verkopen we tussen de 40.000 en 45.000 producten voor werkzaamheden in en rondom het huis. We hebben een groot assortiment gereedschap, schroeven, lampen, lijm, schoonmaakproducten, tuinartikelen en ijzerwaren. Als je bijvoorbeeld bezig bent met een klus thuis en je loopt vast, kom dan naar ons toe en we geven advies hoe je het het beste kunt aanpakken. Lukt het daarna toch niet dan kunnen we langskomen om de klus af te maken. Het kan gaan om het repareren van een buitenlamp tot het terughangen van een keukenkastje. Van tevoren maken we een offerte en als de klus langer duurt dan begroot, brengen we dat niet in rekening. We zijn echt servicegericht en voor elk probleem is een oplossing."

Showroom met horren, binnen- en buitenzonwering

Maasdam IJzerwaren heeft ook een groot assortiment horren, binnen- en buitenzonwering van het merk Luxaflex. "In de winkel is een showroom met het volledige aanbod en de beschikbare stoffen, zodat je het zelf kunt zien en voelen. Heb je iets uitgezocht dan komen we bij je langs met de stalen en kleuren. Daarna meten we de zonwering voor de buitenkant, binnen in het huis of een hor gratis op. Vervolgens maken we een offerte op maat, waarbij het monteren bij de prijs is inbegrepen. Voor het monteren maken we een afspraak binnen een tijdslot van een uur. Op Luxaflex zit een jaar garantie en vijf jaar op de onderdelen. Ook werken ze duurzaam en zijn de onderdelen tien jaar lang verkrijgbaar. We weten dat klanten het waarderen dat we een creatief en constructief bedrijf zijn en dat we alle werkzaamheden zelf doen."

 

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief