Weddingdesigners Stephanie en Celeste.
Weddingdesigners Stephanie en Celeste.
De ondernemer vertelt...

Droombruiloften bij Love & Memories

  Bedrijven

DIEMEN - Elke bruiloft is uniek en Love & Memories kan helpen met het organiseren van een droomhuwelijk.

De zussen Celeste en Stephanie zijn creatieve weddingdesigners die wereldwijd exclusieve bruiloften creëren met een onvergetelijke herinnering. Celeste: "We regelen vooral bruiloften in Nederland en Spanje. Je kunt in onze sfeervolle showroom langskomen voor een adviesgesprek. We werken daar samen met de bruidsparen hun hele bruiloft uit en bieden een totaalconcept aan. Wij organiseren bruiloften, verzorgen de styling en verhuren decoratie. Ook doen we het design voor bruiloften. Denk dan aan de thema's, servies, decoratie, bloemen, muziek en drukwerk voor een unieke en speciale bruiloft. Het bruidspaar kan dan genieten van hun trouwdag zonder zorgen en stress."

Bruiloften in Spanje

"Wij zijn gespecialiseerd in bruiloften in Spanje, waar Stephanie woont. In Spanje zijn veel mogelijkheden. Je kunt ceremonieel op het strand trouwen, maar ook in een pittoresk dorpje of in een finca. Een finca is een woning waar het bruidspaar samen met de gasten een aantal dagen kan verblijven. Je kunt er dan een bruiloftsweekend van maken. Bij aankomst bijvoorbeeld een barbecue, de dag daarna de bruiloft en de volgende dag sluit je af met een ontspannen dag aan het zwembad. De bruiloften in Spanje zijn meestal intiemer en relaxed omdat je meerdere dagen aan het genieten bent."

Twee awards gewonnen

De zussen doen dit werk zes jaar en Celeste vertelt vol trots dat ze al twee awards hebben gewonnen. "In 2017 de award Master of Professionals, uitgereikt door de BWPN; een beroepsorganisatie voor weddingplanners. We ontvingen de award voor ons professionele en innovatieve werk als weddingdesigners en in 2018 ontvingen we een ZIWA Award. Bij deze award word je gekozen door het publiek. We zijn creatief, persoonlijk en oprecht en vinden het geweldig om zo'n mooie dag voor een bruidspaar te mogen organiseren, met onvergetelijke herinneringen."

Meer berichten