[De ondernemer vertelt] Houten Vloeren Paleis is dé vloerenspecialist | DiemerNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Dennis Kyzer is een expert op het gebied van vloeren.
Dennis Kyzer is een expert op het gebied van vloeren.
De ondernemer vertelt

Houten Vloeren Paleis is dé vloerenspecialist

  Bedrijven

AMSTERDAM - Houten Vloeren Paleis is een speciaalzaak met een ruime keus uit houten en patroonvloeren, pvc-vloeren, gietvloeren en microtopvloeren.

In de winkel staat shopmanager Dennis Kyzer die een expert is op het gebied van vloeren. "We verkopen vloeren van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. In de winkel annex showroom liggen verschillende houten en patroonvloeren."

Hoge kwaliteit

"De visgraatvloer is de meest bekende patroonvloer die in vele vormen gelegd kan worden. In kleine smalle plankjes tot robuuste verouderde planken, maar we verkopen daarnaast ook Hongaarse punt, die rustiger oogt. En de pvc-vloeren die 100 procent waterbestendig is en dus heel geschikt voor de keuken of badkamer. Deze vloer is onderhoudsvriendelijk, zeer dempend en wordt vaak gelegd in tussenwoningen en appartementen. De gietvloeren zijn kunststof vloeren die weinig onderhoud nodig hebben. Ze zijn veerkrachtig en bestand tegen krassen. Wil je een vloer met een natuurlijke uitstraling in verschillende kleuren en afwerkingen? Dan is de microtopvloer daar heel geschikt voor. Dit is een gietvloer met een laagje cement zodat het er origineel en uniek uitziet. Ook is deze vloer slijtvast, comfortabel en gemakkelijk in onderhoud. Als je zelf een vloer wilt ontwerpen of aanpassen dan kan dat ook. Bij een visgraatvloer kun je bijvoorbeeld de zwarte houtlijn dikker maken."

Vakmensen

Als je bij ons een vloer koopt, regelen wij alles tot in de puntjes en de vloer wordt gelegd door vakmensen die al jarenlang in het vak zitten. Kom langs in onze winkel en ik help je graag met uitzoeken van een nieuwe vloer, want een mooie vloer geeft het interieur een bijzondere uitstraling."

Naast het leggen van een nieuwe vloer kun je bij het Houten Vloeren Paleis ook terecht voor het schuren en opknappen van een oude vloer. "De renovatie gebeurt ook door onze vakmensen, want het is belangrijk dat de vloer weer egaal wordt en er als nieuw uitziet. En we hebben in de winkel een groot assortiment onderhoudsproducten."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225650&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>