Rick Wildschut is mede-eigenaar van Primera Koopmans.
Rick Wildschut is mede-eigenaar van Primera Koopmans.
De ondernemer vertelt...

Primera Koopmans heeft een groot assortiment

  Bedrijven

DIEMEN - Primera Koopmans in winkelcentrum Diemerplein is een tabak- en gemakswinkel. Mede-eigenaar Rick Wildschut vertelt over de zaak.

Rick is samen met zijn moeder Karin Koopmans en haar man Jan Koopmans eigenaar van de zaak. Primera Koopmans bestaat negentien jaar. Rick: "Wij merken dat er minder mensen roken dan in het verleden en hebben daar als ondernemers op ingespeeld door ons assortiment steeds verder uit te breiden en ook gevarieerder te maken. Wij verkopen bijvoorbeeld veel cadeauartikelen, wenskaarten, kantoorartikelen, telefoonkaarten, cartridges, kranten, tijdschriften en ov-chipkaarten. De ov-chipkaarten kunnen hier ook worden opgeladen. Veel mensen zijn overgestapt op de elektronische sigaret en we leggen klanten altijd de werking van zo'n e-sigaret uit. Klanten kunnen hier ook terecht voor de Staatsloterij, andere loterijen en de Toto en Lotto."

Postagentschap

In de zaak is tevens een postagentschap van PostNL gevestigd. Klanten kunnen er onder andere brieven en postpakketten afgeven en pakketten afhalen. Het postagentschap is van maandag tot en met vrijdag geopend. PostNL komt de post dagelijks rond 17.00 uur in de winkel ophalen.

Persoonlijk contact

Naast Rick, Karin en Jan werkt ook Rein Bontekoning bij Primera Koopmans. Zij vinden alle vier het persoonlijke contact met de klanten en het verlenen van optimale service van groot belang. Zij kennen veel klanten bij naam en weten ook welke artikelen die klanten meestal kopen.

Primera Spaarpas

Klanten kunnen in de zaak ook de Primera Spaarpas verkrijgen om punten te sparen die recht geven op aantrekkelijke kortingen. Er is ook een digitale spaarpas met een bijbehorende app.

Meer berichten