Bij Personal Spa kun je kiezen uit de American en Mediterranean stijl.
Bij Personal Spa kun je kiezen uit de American en Mediterranean stijl. Foto: marcvanderkort
De ondernemer vertelt...

In luxe genieten en ontspannen bij Personal Spa

Bedrijven

DIEMEN - Samen met je partner, vriendinnen, vrienden of familie genieten en tot rust komen in de mooiste sauna van de regio Amsterdam? Dat kan bij Personal Spa met keuze uit de American en Mediterranean Style. In de ruimte zijn een whirlpool, sauna, stoomcabine, infraroodsauna en een heerlijke loungeplek.

Een bezoek aan Personal Spa Diemen is pure verwennerij en de perfecte plek om met twee tot zes personen heerlijk te ontspannen en te genieten.

Relaxen in eigen spa-unit

Ondernemer John Theuws heeft in 2018 de sauna overgenomen die naast café-restaurant Het Wapen van Diemen ligt. "We hebben alles gesloopt en verbouwd tot een moderne en luxe spa. De Personal Spa is nu twee maanden open en iedereen kan relaxen in een eigen spa-unit." In de Personal Spa zijn vier units met verschillende stijlen, waarvan er nu twee in gebruik zijn.
"De American sauna heeft, zoals elke unit, een eigen kleedkamer met toilet waar ook de handdoeken, badjassen en slippers liggen, die bij de prijs zijn inbegrepen. Na het omkleden kom je de spa binnen met een uniek, gezellig en modern design en kun je gebruikmaken van de Finse sauna, stoomcabine, infraroodsauna, douches en een heerlijk grote whirlpool, gecombineerd met een knusse loungehoek, minibar, grote televisie en met je tablet of telefoon kun je je eigen muziek of film afspelen. Deze American Style unit is geschikt voor vier tot zes personen. Als je met twee of vier personen bent, kun je in de Mediterranean spa genieten met dezelfde faciliteiten als de American style. De spa's zijn ook heel geschikt voor gasten met een andere cultuur, jongvolwassenen en voor een gezin met kinderen, omdat je altijd je eigen kleedruimte en sauna hebt. Op het moment dat je de deur sluit van de Personal Spa heeft niemand meer toegang en kun je ongestoord genieten."

Speciale wensen

"Als er speciale wensen zijn zoals het vieren van je verjaardag met een fles champagne, verjaardagstaart, borrelhapjes, bittergarnituur, sushi, halal of vegetarisch eten, dan regelen we dat. Als je reserveert, kun je aangeven wat je wilt. Voordat we de hapjes en drankjes naar de kleedkamer brengen, bellen we eerst. In elke unit hangt een telefoon zodat je altijd je eigen privacy hebt."

Wil je gebruikmaken van de Personal Spa dan moet je minimaal een dag van tevoren reserveren, maar je kunt ook binnenlopen om te vragen of er nog een unit beschikbaar is. "Omdat we nog in de opbouwfase zitten, is de spa nu open van 13.30 tot 23.00 uur. Maar in de toekomst worden de tijden aangepast en kun je er van 09.00 tot middernacht terecht." John vertelt vol trots dat het de mooiste Personal Spa van de regio Amsterdam is. "Het is dé perfecte plek voor een romantisch uitje, een verjaardag of een uitstapje met vrienden om samen heerlijk te relaxen en te genieten."

Samen genieten bij Personal Spa.

Uit de krant