[De ondernemer vertelt...] Bij xTravaganza Personal Training krijg je trainingen op maat met snel resultaat | DiemerNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Mike traint een kleine groep 60-plussers.
Mike traint een kleine groep 60-plussers. (Foto: )
De ondernemer vertelt...

Bij xTravaganza Personal Training krijg je trainingen op maat met snel resultaat

  Bedrijven

DIEMEN - De focus van xTravaganza Personal Training ligt op persoonlijke een-op-een- en kleine groepstrainingen. Met een op maat gemaakt programma word je fit en blijf je gezond.

Mike Al Ansari is eigenaar en personal trainer van xTravaganza. In zijn studio staan de nieuwste apparatuur op fitnessgebied. "De trainingen zijn volledig afgestemd op het doel van de klant, zodat er snel resultaat wordt gehaald."

"Mijn droom van 28 jaar is twee jaar geleden uitgekomen met deze personal trainingsstudio in Diemen waar we nu vier jaar met veel plezier wonen. Aan de universiteit van Belgrado ben ik cum laude afgestudeerd voor de masterstudie Sport Sciences. Ik volg regelmatig workshops om nieuwe kennis op te doen zodat mijn klanten altijd de beste service krijgen."

Specifieke oefeningen

xTravaganza Personal Training is voor iedereen die op maat gemaakte trainingen wil volgen om bijvoorbeeld de spiermassa op te bouwen, af te vallen of gerichter te sporten met een blijvend resultaat. "Op dit moment train ik onder andere een professionele tennisser en twee 14-jarige jongens die beter willen voetballen. Ik doe testen om te kijken wat ze kunnen verbeteren en kom dan met specifieke oefeningen, zoals kracht-, conditie-, romp- en stabiliteitstrainingen. Waar ik trots op ben, is dat ik een jongen met mijn personal trainingen heb begeleid tot een professionele kickboxer. Dit zijn een paar voorbeelden, maar ik train en begeleid meerdere mensen om hun doel te halen. Met mijn persoonlijke trainingen kan ik meer bieden dan een sportschool en met een sneller resultaat."

Kleine groepstrainingen

Naast personal trainingen geeft Mike ook kleine groepstrainingen. "Ik heb jarenlang gewerkt bij verschillende sportscholen en ben gespecialiseerd op het gebied van 60-plussers. Op mijn website staat een speciaal pakket voor deze doelgroep om fit en vitaal te worden zodat ze weer van het leven kunnen genieten. Wat ik heb ervaren is dat veel ouderen faalangst hebben en niet naar buiten durven. Ook kunnen ze vaak niet meer zelfstandig opstaan of hun veters strikken. Aan twee tot vier personen geef ik een keer in de week een gerichte circuittraining met verschillende apparaten. Zo kunnen ze onder andere trainen met de Keiser Infinity Performance Trainer. Dit is een speciaal fitnessapparaat dat niet met gewichten maar met luchtdruk werkt, zodat de kans op blessures nihil is. Het apparaat werkt zeer efficiënt voor alle spieren in het lichaam en is zeer geschikt voor deze doelgroep. Daarnaast heb ik ook klanten die willen afvallen of juist willen aankomen. Met een klant die wilde afvallen, heb ik gerichte oefeningen gedaan samen met de juiste voedingstips. Ze is in een week tijd 2 kilo afgevallen. Haar spiermassa is toegenomen en het vetpercentage gedaald en door dit positieve resultaat lukt het haar om nog meer af te vallen."

Bij Mike gaat het om drie dingen. "Dat je geen blessures oploopt, plezier hebt tijdens het trainen en om het behaalde resultaat. Ik weet uit de positieve verhalen van mijn klanten dat ze dit waarderen. Het stimuleert ze om door te gaan en het vol te houden. Wil je bij mij komen trainen? Neem dan contact op en ik bied je twee gratis personal trainingen aan want sporten is belangrijk in het leven."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225650&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>