Het team van AVT Makelaars.
Het team van AVT Makelaars.
De ondernemer vertelt...

AVT Makelaars staan voor een persoonlijke aanpak

Bedrijven

DIEMEN - AVT Makelaars is dé makelaar in Diemen, Amsterdam, Weesp en omgeving voor de aankoop, verkoop, verhuur en het uitvoeren van taxaties van een woning uitgevoerd op een professionele, betrokken en persoonlijke manier.

Het team van AVT Makelaars bestaat uit makelaar en taxateur Danny van Buuren, Patricia Huijbrechtse en Stefan Blijsma en allround medewerksters Afra van Buuren en Bibi van der Vliet; Daisy van Buren doet de marketing.

Professionele aanpak

Danny van Buuren vertelt dat iedereen bij AVT Makelaars terecht kan voor het verkopen, kopen of huren van een woning of een taxatie kan laten doen. "Ons team doet dat altijd met een professionele, betrokken en persoonlijke aanpak en we zijn gedreven en creatief en gaan graag met veel passie aan de slag voor onze klanten. Het is ooit begonnen met een assurantiebedrijf. Het bedrijf was van de opa van mijn vrouw Afra en haar vader is daar ook gaan werken met hun eigen assurantieportefeuille onder de naam Diemen Adviesgroep. In 2004 is het makelaarskantoor erbij gekomen en we zitten naast het assurantiekantoor waar je terecht kunt voor een hypotheek en verzekeringen. Wij zijn onafhankelijk van elkaar en vinden het belangrijk om goed en eerlijk advies te geven en op deze manier willen wij onze klanten 'ontzorgen' als ze een woning verkopen of kopen. Dat is vaak een spannende tijd en ook een grote stap, zowel op financieel als op emotioneel gebied."

Gratis zoekopdracht

"Wij zijn ook vooruitstrevend op de manier hoe wij ons presenteren op internet, want dat doen we met de nieuwste technieken. Tegenwoordig kijkt men eerst op Funda. Wij zorgen ervoor dat onze woningen die op Funda en onze eigen internetsite staan een goed beeld geven en dat doen wij met foto's, plattegronden en beschrijvingen, maar ook kun je een woning met virtual reality bekijken. Het is dan net of je zelf in de woning staat, rondloopt of stil blijft staan. Je kunt zelfs naar het plafond kijken en op deze manier krijg je echt een goed beeld van het huis. We geven bij de verkoop van een woning ook altijd advies, en als het nodig is met tips en trucs. Natuurlijk voor een betere verkoopprijs, maar ook voor onze virtuele presentatie is dat belangrijk om het huis zo goed mogelijk te presenteren."
Bij AVT Makelaars kun je ook een gratis zoekopdracht instellen. "Als je bijvoorbeeld een woning zoekt in Diemen van 80 m2 met twee slaapkamers en een prijskaart tot 300.000 euro dan kunnen wij het zo instellen dat je niet meer op Funda hoeft te kijken, maar dat je van ons elke ochtend een mail ontvangt of wij iets gevonden hebben dat aan je wensen voldoet."

Kwaliteit aanbieden

Het makelaarskantoor is aangesloten bij NVM. "De NVM-makelaar is dé kwaliteitsmakelaar van Nederland; we zijn ook aangesloten bij de makelaarsvereniging van Amsterdam omdat we in de ring van Diemen zitten en zo kunnen we onze klanten nog meer kwaliteit bieden. We zijn een leuk en klein kantoor en benaderen iedereen op een persoonlijke manier: we weten van alle klanten wat ze willen en kunnen iedereen altijd helpen."

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief