Advertentie

De relatiegeschenken van deze zomer

  Bedrijven

Ieder jaar komen er nieuwe soorten relatiegeschenken bij. Zo zijn gadgets voor telefoons en tablets helemaal in en nemen eetbare cadeaus af in populariteit. Natuurlijk ligt het aan de ontvangers wat u deze keer weggeeft aan bijvoorbeeld uw werknemers, wel zijn er jaarlijks trends te ontdekken. Wij noemen de bestsellers van deze tijd en hebben de oplossing voor wanneer u niet meer weet wat u moet met zoveel keuze.

Dit zijn de bestsellers
Zoals ieder jaar zijn er relatiegeschenken die op een toename van populariteit mogen rekenen. Of ze nu samenhangen met een hype, zoals het gebruik van mobiele telefoons of een gezonde leefstijl. We zeiden al even dat het natuurlijk ligt aan het type ontvanger. Toch zijn er kleine attenties die iedereen wel kan waarderen. Denk aan eenvoudige zaken als een pen, een paraplu of een katoenen tas. De bestsellers van deze tijd zijn gadgets als een webcam cover, een sporthorloge en zelfs VR brillen. Het zijn de relatiegeschenken waar u nog echt mee verrast. Ook een powerbank en een bluetooth speaker doet het erg goed. Mede door het gebruiksgemak en het praktische aspect van de gadget. Steeds meer werkgevers geven ook een telefoon als relatiegeschenk, bijvoorbeeld met een gepersonaliseerd hoesje erom. Het is maar net hoe u uw werknemers inschat. Wanneer deze bestsellers ook nog eens met de seizoenen meegaan, worden ze extra gewaardeerd. Denk aan zomerse gadgets voor in het zwembad, of een bedrukte linnen tas voor de vakantie. Die tas is trouwens een bijzonder slim cadeau van ondernemers die hun bedrijfsnaam ook ver buiten Diemen willen laten zien.

Pak een paar samples
Hoe humoristisch missers van relatiegeschenken ook kunnen zijn, ook deze kosten geld. In dat geval kan maar beter direct een goede keuze worden gemaakt. Wanneer u dus nog geen idee hebt welke relatiegeschenken, kleine cadeaus of attenties u wilt bestellen, is het aan te raden om dit vooraf te testen. Steeds vaker worden dan ook meerdere samples besteld om rustig thuis te kijken welke het meest geschikt blijft. Een sample box bestellen zij bijvoorbeeld eenvoudig bij leveranciers als Maxilia. Hierin zit niet alleen een gepersonaliseerde zonnebril of strandbal, maar ook een bidon, een handdoek of een spelletje. Wellicht komt u tot de conclusie dat een mix van meerdere cadeaus erg passend kan zijn. Pak dus een paar samples en probeer het uit.

Meer berichten