Sanne Mooij en Susanne Boosten.
Sanne Mooij en Susanne Boosten.
De ondernemer vertelt...

Het Wapen van Diemen is echt een begrip

Bedrijven

Het Wapen van Diemen is een begrip in Diemen door het sfeervolle bruine café en het restaurant met Hollandse en Franse gerechten en 'de lekkerste kaasfondue van Amsterdam'. Het Wapen organiseert ook veel feesten, zoals de Talentenjacht.

Natasha Verheij en Jos Mooij zijn ook al bijna 21 jaar eigenaar van café en restaurant Het Wapen van Diemen. "Het Wapen van Diemen is zeven dagen per week open voor lunch of diner, met vaste menukaart met dagelijks wisselende specialiteiten, maar ook voor een gezellig drankje met vrienden, familie of collega's. Op donderdag hebben wij de aanschuiftafel, speciaal voor mensen met een kleine beurs zoals alleenstaanden of ouderen die gezellig met elkaar willen eten. Voor 10 euro kun je kiezen uit drie maaltijden."

Ruimtes te huur

Het Wapen van Diemen is een officiële trouwlocatie en er zijn verschillende ruimtes te huur - met podium, dansvloer en livemuziek - die geschikt zijn voor babyshowers, high teas en kinderfeesten of feesten als je bijvoorbeeld 30 jaar getrouwd bent, vergaderingen of condoleances. "Wij kunnen alles organiseren en de ruimtes zijn geschikt voor twintig tot maximaal 400 personen. Als je bijvoorbeeld privé een mooi diner wilt geven, kun je een aparte ruimte afhuren voor een man of twaalf en wij verzorgen het diner."

Oliebollen Meet-up

Natasha vertelt vol trots dat hun dochter Sanne en Susanne Boosten - die hier vanaf het begin werkt - sinds een half jaar de leiding hebben. "Sanne en Susanne organiseren feesten zoals Spaanse avonden, Oktoberfest en elke laatste vrijdag van de maand een bluesavond. Beide kerstdagen is het restaurant open met een speciaal 6-gangenkerstdiner. Op 28 december is de 'Oliebollen Meet-up' met liveband en op 2 februari de dinnershow met 4-gangenkeuzemenu voor 39,50 euro en zanger George Lotze. Wel vooraf reserveren."

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief