[De ondernemer vertelt...] Heerlijk uit eten bij Bar en Brasserie Golfbaan Weesp | DiemerNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Natasha Verheij en Jos Mooij.
Natasha Verheij en Jos Mooij.
De ondernemer vertelt...

Heerlijk uit eten bij Bar en Brasserie Golfbaan Weesp

  Bedrijven

Bar en Brasserie Golfbaan Weesp is sinds 1 mei weer open. De gezellige brasserie heeft een mooi terras met een geweldig uitzicht over de golfbaan en je kunt er terecht voor lunch, borrel, diner, feesten en partijen.

Golfbaan Weesp is in augustus 2016 failliet gegaan. "Vanaf dat moment was de brasserie gesloten en kon de golfbaan bespeelbaar blijven door de inzet van de vrijwilligers", vertelt Natasha Verheij, die samen met haar man Jos Mooij de brasserie heeft overgenomen.

Gezellige 'clubhuis'

"Het is gekocht door twee ondernemers en zij hebben ons gevraagd of wij interesse hadden in het restaurant. Dat hadden we en sinds 1 mei zijn we geopend." In het gezellige 'clubhuis' kun je, na het golfen, terecht voor koffie of thee, lunch, borrel of diner. Lekker eten voor een eerlijke prijs. Maar als je niet golft, kun je ook langskomen en genieten van de prachtige omgeving.

Vergaderen en feestlocatie

"Ook hebben we ruimtes die gebruikt kunnen worden voor vergaderingen en als feestlocatie voor 200 personen met dj, zanger of band. De brasserie is goed bereikbaar en heeft een grote parkeerplaats met gratis parkeren. Ons team kan alles verzorgen, zoals een buffet of luxe diners. Wij organiseren ook activiteiten als een mosselavond of Indische avond met muziek."

Sint- en kerstfeest

"Op vrijdag 14 december hebben we een 'Sint- en kerstfeest' voor 22,50 euro p.p. De Kerstman komt dan samen met Sinterklaas en zijn Pieten met cadeautjes. Als je wilt, kun je eerst een wedstrijd golfen en dan staat buiten de Jägermeister, glühwein en warme chocolademelk klaar. Binnen staat een heerlijk stamppottenbuffet en George Lotze, finalist The Voice Senior, komt optreden. Iedereen is welkom, wel graag reserveren."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225650&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>