[De ondernemer vertelt...] Püttmann Juweliers staat voor kwaliteit | DiemerNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Hans Püttmann.
Hans Püttmann. (Foto: Trudy Kroese)
De ondernemer vertelt...

Püttmann Juweliers staat voor kwaliteit

  Bedrijven

Püttmann Juweliers is een begrip in Diemen en de regio. De zaak is 1 december 33 jaar in winkelcentrum Diemerplein gevestigd. Mede-eigenaar Hans Püttmann vertelt over het bedrijf.

Püttmann Juweliers staat bij klanten bekend vanwege de expertise van het personeel, het aantrekkelijke en gevarieerde aanbod en de uitstekende service.

Familiebedrijf

Hans Püttmann begon de zaak op 1 december 1985, gesteund vanuit het ouderlijk familiebedrijf Juwelier Püttmann uit Amsterdam-West/Slotervaart. Het familiebedrijf bestaat nu al meer dan 50 jaar. Samen met zijn broer Peter, zijn vrouw Anita en beide ouders (84-80 jaar), die nog elke week een paar uur meehelpen, is er een fijn bedrijf gesmeed. "Bij ons werken horlogemakers en zilver- en goudsmeden. Ook de mensen die achter de balie werken, hebben een achtergrond als goud- en/of zilversmid. Zij kunnen onze klanten advies op maat geven. Door het volgen van cursussen en het bijhouden van vakliteratuur zorgen wij ervoor dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Dat is heel belangrijk."

Gevarieerd aanbod

Klanten treffen bij Püttmann Juweliers een aantrekkelijk en gevarieerd aanbod aan. Zij vinden er onder meer horloges, sieraden en klokken. Sinds 2003 beschikt het bedrijf ook over de zaak My Time in winkelcentrum Diemerplein. Dit is een zaak waar meer modieuze artikelen worden verkocht. Service staat hoog in het vaandel.

"Als klanten bij ons komen voor reparaties kunnen wij in veel gevallen helpen, zolang de vraag maar redelijk is. Wij hebben veel vaste klanten en die komen graag bij ons vanwege onze artikelen, goede prijs-kwaliteitsverhouding en kennis van zaken en service. Wij vinden het belangrijk om onze klanten een eerlijk advies te geven."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225650&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>