[De ondernemer vertelt...] Ruime keuze uit kwaliteitsbedden | DiemerNieuws
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Ondernemer Hans Püttmann.
Ondernemer Hans Püttmann. (Foto: Trudy Kroese)
De ondernemer vertelt...

Ruime keuze uit kwaliteitsbedden

  Bedrijven

Beddenzaak HP Boxsprings is sinds mei in het winkelcentrum Diemerplein gevestigd. De zaak is eigendom van ondernemer Hans Püttmann.

"Deze zaak is op mijn pad gekomen. Ik zag als ondernemer onmiddellijk kansen. Er was nog een perfecte locatie met voldoende meters beschikbaar in ons mooie winkelcentrum waar ik deze formule kon uitvoeren. Ik ben mij ook onmiddellijk in deze branche gaan verdiepen en heb me laten trainen om het eerlijke en juiste advies te kunnen geven. De mensen die bij mij en voor mij werken hebben al veel kennis en ervaring in de beddenbranche."

Bedden en matrassen

"Klanten kunnen in HP Boxsprings terecht voor bedden en matrassen van onze Home Collection, maar ook van de Nederlandse merken Cinderella en Business Class. Het zijn allemaal kwalitatief perfecte boxsprings voor een zeer goede prijs. Mensen slapen gemiddeld zeven à acht uur per dag en het is belangrijk om een goed bed te hebben en heerlijk uitgerust de dag te beginnen. Wij luisteren goed naar de wensen van een klant en geven een advies dat bij zijn of haar wensen past."

Assortiment en formule uitbreiden

"Ik wil het assortiment en de formule op termijn uitbreiden. Nu al is een prachtige collectie bedtextiel van Beddinghouse, Flamant en Fissagio in huis. De kussens en dekbedden van Silvana, Ducky Dons en Frankenstolz liggen klaar om uit te proberen. Ook losse toppers, hoofdborden, bedkoffers en nachtkastjes zijn ruim vertegenwoordigd bij HP Boxsprings."

De klanten kunnen rekenen op een kwalitatief hoogstaand en gevarieerd aanbod, een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, advies op maat en een optimale service.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225648&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5225650&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=diemernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=111" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>