Maria en Ton Buunk.
Maria en Ton Buunk.
De ondernemer vertelt...

Laat je verrassen bij Marie-Marie

  Bedrijven

Marie-Marie, de nieuwe planten- en kadowinkel aan de Arent Krijtsstraat, is een winkel voor iedereen die van binnen- en buitenplanten houdt. Ook zijn er unieke en originele accessoires, cadeaus en brocante te koop.

"We zitten hier vanaf 1 juli", vertellen eigenaars Maria en Ton Buunk. "Ton heeft altijd een hoveniersbedrijf aan de Middenweg gehad en op het terrein had ik mijn eigen winkeltje. Nu is Ton met pensioen en samen willen we met onze winkel een groene oase creëren in Diemen. Graag willen we dat mensen dat thuis ook gaan doen, want planten maken je gelukkig en zijn goed voor je gezondheid."

Verrassende accessoires
Welke kant je ook opkijkt in de winkel, overal staan bijzondere planten en verrassende en aparte accessoires. "In de winkel staat ook een unieke collectie van geglazuurde en handgemaakte plantenpotten en vazen, van klassiek tot trendy en in allerlei vormen en kleuren. Alle artikelen en accessoires hebben te maken met natuur en dieren. We hebben dan ook sierkussens van planten en dieren, lampenkappen met pauwenprint, kaartencollecties van dieren, papegaaienkandelaars, stenen vogels, maar ook speciale kindercadeaus zoals tuimelaars en een vogelmemoriespel. Onze spullen staan op brocante kasten en tafels die ook te koop zijn. We hebben bijvoorbeeld een tafel met een oud gietijzeren onderstel waar we zelf het tafelblad voor hebben gemaakt. Veel mensen zeggen dat ze de sfeer heel bijzonder vinden en je je ogen uitkijkt als je door de winkel loopt. We hebben nu ook een uitgebreide collectie met kerstdecoraties en zelfgemaakte kerststukjes en kransen. Alles is met liefde uitgezocht en het zijn geen standaardartikelen. Kom langs en laat je verrassen!"

Meer berichten