De uitreiking in 2017.
De uitreiking in 2017.

Meerlanden opent inschrijving Meerlandenfonds 2018

Bedrijven

DIEMEN - De inschrijving voor het Meerlandenfonds 2018 is vandaag van start gegaan.

(Sport)verenigingen en goede doelen uit Diemen, Aalsmeer, Amstelveen, Bloemendaal, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen kunnen voor een bijdrage uit het Meerlandenfonds in aanmerking komen door een project online in te schrijven op www.meerlanden.nl/inschrijven. Voor goede doelen is de maximale bijdrage €2.500,- en voor (sport)verenigingen maximaal € 1000,-. 

Het reglement staat op www.meerlanden.nl/Over_Meerlandenfonds.

Dit jaar heeft Meerlanden weer een bedrag van €55.000,- in het fonds gestort om (sport)verenigingen en goede doelen te ondersteunen.

De sluiting van de inschrijving is 1 november 2018. Begin december ontvangen de aanvragers bericht over toekenning dan wel afwijzing. De uitreiking van het Meerlandenfonds is op 13 december 2018.

Middenin de maatschappij

"Meerlanden staat middenin de maatschappij. Wij zorgen samen met bewoners, bedrijven en gemeenten voor fijne buurten, waar het prettig wonen en werken is. Vrijwilligers van goede doelen en (sport)verenigingen werken hier ook hard aan mee. Daarom steunen wij hun initiatieven met ons Meerlandenfonds," zegt Angeline Kierkels, algemeen directeur van Meerlanden. "Dit jaar zullen wij nog meer kijken naar hoe verenigingen en goede doelen zich bezig houden met het verbeteren van milieu en buurt en naar het bevorderen van welzijn van mensen. Uiteindelijk zijn we samen verantwoordelijk voor die prettige leefomgeving. Ik roep daarom ook alle vrijwilligers op om een aanvraag te doen uit het Meerlandenfonds. "

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief