Afbeelding
Zakelijk

Welk textiellabel voegt u toe aan uw collectie?

Bedrijven

Mist u nog dat ene onderscheidende label in uw textielcollectie? Of wilt u zelf een eigen merk aan uw collectie toevoegen? Dan is M.G. van Meel uw partner. Of u nu op zoek bent naar babykleding, ondergoed of pyjama's: textiel moet vooral goed zitten en goed voelen. Onze merken zitten allemaal zacht en comfortabel om het lichaam. Nu alleen nog even uitzoeken welk merk het wordt.

Politie- en brandweerpyjama's voor de kleintjes

Fun2wear is een echt gezinsmerk. Het merk biedt rompertjes, hempjes, meisjesondergoed, jongens- en herenboxers, big shirts voor dames en natuurlijk de kinderpyjama's. Sinds kort is het merk ook uitgebreid met stoere politiepyjama's en brandweerpyjama's voor jongens en meisjes. De pyjama's zijn het hele jaar door draagbaar en gaan lang mee dankzij de hoogwaardige kwaliteit van het textiel. Wat ook fijn is, zijn de elastische boorden. Deze blijven ook mooi na het vele dragen en wassen.

De nieuwe babycollectie van Frogs and Dogs

Sinds kort is de nieuwe zomercollectie van Frogs and Dogs beschikbaar. Wij zijn ook uw groothandel in babykleding en bieden u zachte en zoete kleding in drie verschillende kleuren voor jongens en meisjes in een assortiment. Op deze manier kunnen wij u een klein en hanteerbaar pakket bieden. Frogs and Dogs is een jong babymerk met kwalitatieve basics en staat garant voor betaalbare en draagbare kleding. Kenmerkend voor het merk zijn zachte materialen met grappige en guitige prints. Bovendien kunnen alle basics heel goed met elkaar worden gecombineerd. Op de basics ziet u vrolijke karakters van Fred & Daisy. Deze twee karakters zijn kenmerkend voor Frogs and Dogs.

Stormen ondergoed

Bamboe is net als textiel uitermate geschikt om kleding van te maken. En bamboe is erg duurzaam. Het materiaal neemt veel vocht op door de ronde structuur van de bamboevezels. Het is hygiënisch door antibacteriële kenmerken en het blijft zacht aanvoelen. Dit zijn een aantal voordelen van bamboetextiel. Stormen ondergoed is een label voor iedere modebewuste man of vrouw, die van allure en design houdt, maar ook een duurzaam product wilt. Onder andere midi's, maxi's, hipsters, t-shirts en singlets voor dames en t-shirts, boxers, trunks en midi's voor heren zitten heerlijk en comfortabel, ook tijdens het sporten. 

Funderwear: voor de avontuurlijke man of vrouw

Dit is het boxermerk voor stoere mannen, die op zoek naar ondergoed met een goede pasvorm, uniek design en een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Het ondergoed van Funderwear is verkrijgbaar in de maten S t/m XXL. Voor de heren biedt dit label ondergoed met de beste pasvorm in uni kleuren en leuke prints. Onze collectie wordt regelmatig weer aangevuld met nieuwe modellen. Het ondergoed is herkenbaar en heeft een heerlijke pasvorm dankzij de combinatie van 95% katoen en 5% lycra.

Altijd al gedroomd van een eigen label?

Als u altijd al heeft gedroomd van eigen textiellabel om uw huidige collectie mee uit breiden, kan M.G. van Meel u helpen. Zeker als u een heel eigen smaak en visie heeft. Bij het lanceren van een nieuw merk komt veel kijken. Waarschijnlijk heeft u al een heel leuk idee voor uw eigen label. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat u geen idee heeft hoe het totale proces van ontwerpen, produceren, importeren en distribueren nu verloopt. M.G. van Meel ondersteunt u bij al deze stappen door ze u uit handen te nemen. Zo is importeren een vak apart dat veel tijd en expertise vergt. Er kunnen onverwachte kosten zijn en controle op de productie is belangrijk. Het kan u ook meer kosten dan dat het oplevert. Dat is niet de bedoeling. Wij zien erop toe dat de productie in de fabrieken goed gebeurt zodat we we uw nieuwe label goed bij u kunnen afleveren.

Meer weten over onze merken?
Bent u op zoek naar een exclusief merk met basics gemaakt van hoogwaardig textiel voor een zachte prijs? U bent bij ons aan het juiste adres voor betaalbaar textiel van hoge kwaliteit. Sinds 1953 is M.G van Meel een groothandel in ondergoed voor dames en heren, big shirts, pyjama's en babykleding. Textiel zit in ons DNA is. Ons bedrijf levert zowel aan grote winkelketens als aan kleinere retailzaken. Neem voor meer informatie contact op via het telefoonnummer 010 451 99 77 of mail naar info@mgvanmeel.com.

Uit de krant