Afbeelding

Volleybaltoernooi voor bedrijven en buurtteams

Sport

DIEMEN - Volleybalvereniging Smashing '72 organiseert in mei het buurt- en bedrijfsvolleybaltoernooi. Het evenement wordt op dinsdagavond 15 mei en dinsdagavond 22 mei gehouden in Sporthal Diemen.

Het is de 42e editie van dit evenement waar jaarlijks zo'n 35 teams aan meedoen. Inschrijving voor het toernooi staat open voor alle inwoners en bedrijven van Diemen en naaste omgeving. Uitgesloten van deelname zijn personen beneden de leeftijd van 16 jaar. Op dinsdagavond 15 mei is er een toernooi voor gemengde teams, op dinsdagavond 22 mei een toernooi voor herenteams. Als er zich weinig teams aanmelden zullen beide toernooien op dinsdag 15 mei worden gehouden. Bij voldoende inschrijvingen voor de herenpoules zal, in verband met niveauverschillen, een beginnerspoule en een poule voor de meer ervaren spelers gemaakt worden.

Inschrijven

Op het inschrijfformulier dienen de herenteams aan te geven in welke poule zij willen spelen. Smashing '72 vertrouwt erop dat als een team (meerdere) ervaren spelers in de gelederen heeft, het zich ook voor de poule voor gevorderden inschrijft.

In de gemengde teams hoeven dit jaar maar twee dames te spelen. Wel dienen er tijdens het spelen te allen tijde twee dames in het veld te staan. In elk team mogen ten hoogste twee spelers/speelsters opgenomen worden die competitiespeler/speelster van de NeVoBo zijn. Het inschrijfgeld bedraagt € 30,- per team, te voldoen op de eerste wedstrijdavond. Teams kunnen zich tot en met 30 april opgeven voor het toernooi. Het inschrijfformulier is te vinden op de website van Smashing '72: www.smashing72.nl. Voor inlichtingen of opgeven: bvtsmashing@gmail.com.

 

Uit de krant