Afbeelding
Foto: Infinity College

Infinity College breidt uit

Algemeen

DIEMEN - De particuliere school Infinity College voor voortgezet onderwijs breidt flink uit op de Campus Diemen Zuid.

Het schooljaar 2017-2018 startte met 60 leerlingen, de verwachting is ruim een verdubbeling van het aantal leerlingen in het nieuwe schooljaar. Om die reden heeft Infinity nu een tweede verdieping gehuurd op de Campus Diemen.

Door de extra verdieping is het nu mogelijk om de onder- en de bovenbouw leerlingen gescheiden van elkaar onderwijs te geven. Het op Campus Diemen Zuid gelegen gebouw ligt vlak bij station Diemen-Zuid. Dat maakt deze locatie zeer geschikt voor de vestiging van een school.

Voorzieningen

De nieuwe particuliere school Infinity College voor voortgezet onderwijs is sinds september 2017 op de Campus Diemen Zuid gevestigd. De leerlingen komen voornamelijk uit Amsterdam en 't Gooi, voor wie de campus heel goed bereikbaar is. De campus kenmerkt zich door uitgebreide voorzieningen zoals een supermarkt, diverse eetgelegenheden en sportfaciliteiten waar de leerlingen gratis gebruik van kunnen maken.

Individuele aandacht

Bij Infinity College krijgen leerlingen individuele aandacht met docenten en fulltime coaches op school. Daardoor is het mogelijk dat de leerlingen op eigen tempo en op eigen niveau kunnen werken. Infinity College kenmerkt zich door een rustige en veilige leeromgeving waar leerlingen les krijgen in kleine klassen. Het slagingspercentrage van deze aanpak ligt boven de 96%. Infinity College biedt het onderwijs bovendien voordelig aan. Een jaar onderwijs op havo-niveau kost bij Infinity College rond de 12.000 euro en dat is ongeveer 50% lager dan bij het particuliere onderwijsaanbod elders.

Benoeming Rector

Gelijktijdig met de uitbreiding is Ruben van der Winden aangesteld als Rector van het Infinity College.

 

Uit de krant