Baas B en Brutus treden op tijdens Loswalfestival.
Baas B en Brutus treden op tijdens Loswalfestival.

Loswalfestival presenteert programma

Cultureel

DIEMEN - De Stichting Loswalfestival heeft het programma bekendgemaakt voor de elfde editie van het Loswalfestival. Het Loswalfestival vindt plaats op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 mei.

Het thema van het Loswafelfestival is dit jaar: 'Fout weekend'. Op vrijdag 25 mei zijn er vanaf 17.00 uur diverse activiteiten voor jong en oud, zoals een braderie, een kindermarkt en een sportmarkt. 's Avonds zijn er optredens van Trafassi-man ('Kleine wasjes grote wasjes'), Baas B en Brutus ('Mee naar Diemen-Zuid' ), DJ Jody Bernal ('Que Si Que No') en Ouwe Jongens Krentenbrood (gekozen tot DJ Party-act van Nederland).

Zaterdag 26 mei zijn er de hele dag en avond activiteiten, waaronder een grotere braderie en activiteiten op en rond het water van de Weespertrekvaart. Zaterdagavond is er vanaf 20.30 uur Q Music: De Party Hoe Fouter Hoe Beter en een optreden van Deff Rhymes.

Op zondag 27 mei, de slotdag van het Loswalfestival, wordt traditioneel de Veiligheidsdag gehouden. Hieraan wordt medewerking verleend door onder meer de politie, brandweer, GGD en dierenambulance. De blusboot Jan van der Heijden is er ook, evenals Veilig Verkeer Nederland die met een simulator aanwezig is, en een bus van de Mobiele Eenheid van de politie.

Lees meer in het DiemerNieuws van donderdag 12 april.

Uit de krant