Afbeelding
Foto: Trudy Kroese

Santa Run en Rollator Run vrijdag op Diemerplein

Sport

DIEMEN - Op vrijdag 15 december vindt de tweede editie van de Daarom Diemen Santa Run plaats. Er wordt voor het eerst ook een Rollator Run gehouden.

De Rollator Run is bedoeld voor mensen die echt afhankelijk zijn van een rollator. Zij lopen een rondje op het parcours op het Diemerplein. De Rollator Run start om 14.30 uur, deelnemers kunnen zich vanaf 14.00 uur inschrijven. De Santa Run bestaat uit twee races. Kinderen van vier, vijf en zes jaar gaan om 16.45 uur van start voor de minirun en rennen drie ronden over het parcours. Kinderen van zeven tot en met twaalf jaar starten om 17.00 uur met de maxirun van zes ronden. Inschrijven kan vanaf 16.00 uur. De warming-up begint om 16.30 uur. Na afloop is de prijsuitreiking.

De organisatie hoopt dat deelnemers aan de Santa Run zich speciaal in kerstsfeer kleden. Alle deelnemers krijgen een kerstmuts die zij mogen houden.

Deelnemers aan de Rollator Run en de mini- en maxirun kunnen zich van tevoren inschrijven via de website www.welzijndiemen.nl of door een e-mail te sturen aan d.tool@welzijndiemen.nl. Telefonisch aanmelden kan ook via nummer 06-45125494.

Uit de krant