Afbeelding

Zomeractiviteiten in wijkcentrum het Noorderlicht

Buurt / wijk

DIEMEN - In wijkcentrum het Noorderlicht vinden van 10 juli tot en met 28 augustus elke maandag en donderdag allerlei activiteiten plaats die in het teken staan van het thema 'vakantie'.

De activiteiten worden georganiseerd door werknemers en vrijwilligers van de Stichting Welzijn Diemen. Iedere donderdag kunnen belangstellenden tussen 10.00 en 14.00 uur spelletjes komen spelen en lekker lunchen. De kosten bedragen twee euro per keer.

De activiteiten op maandag vinden tussen 12.00 en 16.00 uur plaats en kosten 3,50 euro per keer.

Programma

Programma voor de maandagen in juli.
- 10 juli: Vakantie Tour. Na de lunch zal er in teamverband een vakantiequiz gespeeld worden. Deelnemers kunnen leuke prijsjes winnen. DJ Wil zorgt voor een vrolijke noot. Prijs is inclusief lunch, hapje en drankje.
- 17 juli: Ik hou van Holland. Na het pannenkoekenfestijn nemen Gea en Harry Zuiderent de aanwezigen mee op een reis door Nederland. Tijdens hun lezing laten ze zien hoe mooi ons land is. Ook op deze dag zorgt DJ Wil voor gezellige Hollandse muziek. Prijs is inclusief pannenkoeken, lezing, hapje en drankje.
- 24 juli: Zomers geluk: Na de lunch laten Henny en Chantal de balletjes weer rollen tijdens een spannende bingo. Prijs is inclusief lunch, bingokaartjes, hapje en drankje.
- 31 juli: Franse middag. Na de Franse lunch staat er jeu de boules op het programma. Iedereen kan deze balsport spelen. Prijs is inclusief lunch, hapje en drankje.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Cora Verhoef, telefoonnummer: 06-55022938.

 

 

Uit de krant