Afbeelding

Judovereniging houdt toernooi voor Voedselbank Diemen

Sport

DIEMEN - Judovereniging H.C. Fritz heeft vrijdag een judotoernooi gehouden waarvan de opbrengst is bestemd voor de kinderen van cliënten van de Voedselbank Diemen. Het toernooi werd gehouden in het gymnastiekgebouw in de Schoolstraat.

De opbrengst van het toernooi was 480 euro. Er deden 34 kinderen mee. De ouders van de deelnemers betaalden vijf euro. De judovereniging heeft de opbrengst verdubbeld en de ASV (Algemene Schakelvereniging) heeft een bedrag geschonken. Leden van H.C. Fritz hebben voor 48 kinderen van cliënten van de Voedselbank Diemen sinterklaascadeaus gekocht. De cadeaus worden op 1 december uitgedeeld. De judoka's hebben allen een certificaat ontvangen dat aangeeft dat zij hebben deelgenomen aan het Goede Doelen Toernooi. En omdat het vrijdag Sint Maarten was, hebben ze ook allemaal een zakje snoep gekregen.

De meeste punten werden behaald door Sander Verhoeven en Jeske van Koningsveld. Beiden behaalden 37 punten. De beker voor de mooiste worp ging bij de jongste categorie naar Delinda Verhagen. Bij de oudste judoka's liet Max Wansing de mooiste worp zien.

Uit de krant