Afbeelding

SV Diemen verlengt contract met trainer zaterdag 1

Algemeen

DIEMEN - SV Diemen heeft het lopende contract met de trainer van zaterdag 1 Robbie Huntelerslag met 1 jaar verlengd.

Bestuurslid Robin van Tilburg licht de verlenging toe: "Er is een goede klik tussen de spelersgroep en de hoofdtrainer en ook de resultaten beginnen steeds beter te worden. De ploeg staat op dit moment vierde op de ranglijst en heeft de laatste twee wedstrijden met grote cijfers (6-0 en 7-1) gewonnen. We zijn ambitieus, willen hier echt iets neerzetten en dat gaat steeds beter." 

Ook trainer Huntelerslag is blij met de verlenging. "Ik heb het naar mijn zin bij SV Diemen. De samenwerking met het bestuur is goed. Iedereen is enthousiast en we hebben een kwalitatieve sterke selectie waar nog veel rek in zit. Het plan is om de zaterdagafdeling op de kaart te zetten. Wij zijn dan ook druk bezig om de jeugd enthousiast te maken om op zaterdag te spelen."

Het is voor de vereniging noodzakelijk dat de zaterdagselectie gaat uitbreiden naar twee teams. Van Tilburg: "Wij hebben als SV Diemen de doelstelling geformuleerd om met de zaterdag 1 in de derde klasse te voetballen. Dan moet er een goede fundering zijn en dat betekent dat we naar minimaal twee selectieteams toe moeten. We willen graag dat er meer seniorenteams bij SV Diemen komen voetballen, maar helaas hebben we maar drie velden en die zitten op het moment behoorlijk vol. We willen dan ook dolgraag een vierde veld erbij."

Uit de krant