Afbeelding

Taarten van VVD en D66 voor André Snippe en Historische Kring Diemen

Algemeen

DIEMEN - Zondag 14 februari was het Valentijnsdag. Een mooie gelegenheid om een persoon of organisatie eens in het zonnetje te zetten, vinden D66 en de VVD.

De VVD hield dit jaar voor de tiende keer een taartenactie om waardering te tonen voor mensen of organisaties die iets bijzonders hebben gedaan voor de gemeenschap. D66 deed dat als teken van waardering voor een vrijwilligersorganisatie.

André Snippe
VVD Diemen huldigde vrijdag 12 februari André Snippe, de projectontwikkelaar die Campus Diemen Zuid mogelijk maakte en nu werkt aan de herontwikkeling van Bergwijkpark naar de nieuwe woonwijk Holland Park. "De heer Snippe is behalve de initiator en ontwikkelaar van het project ook persoonlijk zeer betrokken bij het project. Hij toont dat hij echt iets 'goeds' wil neerzetten in Diemen en kiest daarbij altijd voor het betere alternatief", aldus VVD Diemen.



Johan Jägers en Brigitte Wielage van VVD Diemen en Hans van Straaten, Statenlid van de VVD in Noord-Holland namen taart en bloemen mee voor André Snippe (tweede van rechts).

Historische Kring Diemen
D66 bracht zondag 14 februari een taart naar John Cuijpers, voorzitter van de Historische Kring Diemen (HKD). Cuijpers kreeg de taart in Paviljoen Puur, vlak voordat de historische wandeling begon die hij regelmatig begeleidt over Fort Diemerdam. "De HKD is heel actief om het verleden in beeld te brengen en de waarde ervan uit te dragen", was de motivatie van D66 Diemen om de HKD deze keer te trakteren.


John Cuijpers (links) kreeg de taart van Amélie Strens, Statenlid voor D66 Noord-Holland en fractievoorzitter Kai de Haan van D66 Diemen.

Uit de krant