Afbeelding

SV Diemen en Martin van Egmond aan einde van seizoen uit elkaar.

Algemeen

DIEMEN - SV Diemen en trainer Martin van Egmond gaan aan het einde van dit seizoen uit elkaar. Dit heeft het bestuur van SV Diemen woensdag bekendgemaakt. 

In onderling overleg is er gezamenlijk besloten het contract van Van Egmond niet te verlengen. Bestuurslid Technische Zaken van SV Diemen Robin Ternede: "Voor velen zal dit besluit misschien als een verrassing komen gezien de stand op de ranglijst. Als promovendus presteren we boven verwachting en gaan we met 22 punten als de nummer 4 de winterstop in. Als bestuur kijken wij echter naar meer aspecten dan alleen de huidige prestaties. Wij kijken uiteraard ook naar de lange termijn. Ondanks dat Martin prima werk levert en ook nog eens prima presteert, vinden wij dat er een bepaalde chemie ontbreekt tussen Martin en de spelersgroep. Ook Martin zelf erkent dit. Aangezien SV Diemen ambitieus is en graag naar de 2e klasse wil, menen wij dat dit ons op de lange termijn kan gaan opbreken. Vandaar dit besluit." De club gaat zich gedurende de winterstop rustig oriënteren en gaat op zoek naar een opvolger voor Van Egmond.

Martin van Egmond bevestigt het verhaal van het bestuur van SV Diemen. Hij laat weten dat hij het seizoen als trainer van SV Diemen afmaakt.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief