Anita, Hans, Toni, Ina en Peter Püttmann.
Anita, Hans, Toni, Ina en Peter Püttmann.

Püttmann Juweliers al 30 jaar in winkelcentrum Diemerplein

Algemeen

DIEMEN - Püttmann Juweliers was op dinsdag 1 december maar liefst dertig jaar in winkelcentrum Diemerplein gevestigd. Ondernemer Hans Püttmann kijkt positief naar de toekomst: "Bij het kopen van juwelen en sieraden komt een stuk emotie kijken en onze klanten waarderen het advies dat wij geven en de service die wij verlenen."

Hans en Anita Püttmann namen op 1 december 1985 de juwelierszaak in het winkelcentrum over van Gerrit van der Griend. Zij kregen steun van vader en moeder Püttmann. Peter, de jongere broer van Hans, kwam er een paar jaar later ook bij. De ouders van Hans, Peter, Toni en Ina zijn nog steeds vaak in de juwelierszaak zaak in Diemen aanwezig en helpen nog graag een handje mee.

Uitgebreid
De winkel van Püttmann Juweliers werd al na enkele jaren na de opening uitgebreid met de zaak waarin in het verleden de sportzaak Leo van Vuuren zat. Door de jaren heen hebben ze de winkel diverse keren gerenoveerd. De zaak ziet er ruim, licht, modern en sfeervol uit. In 2003 is het bedrijf uitgebreid met My Time, waar modieuze merken worden verkocht.

Alert
Hans Püttmann is alert op de veranderende markt en de veeleisende wensen van de moderne consument. "Alle winkels hebben last van de concurrentie van internet. Daar hoeven we niet omheen te draaien. Maar een aankoop doen is meer dan achter de computer gaan zitten en op een knop te drukken. Bij het kopen van juwelen en sieraden komt een stuk emotie kijken. Wij hebben zelf ook een website en een Facebookpagina, maar merken dat onze klanten graag naar de winkel komen. Zij waarderen het advies dat wij geven en de service die wij verlenen."

Winkeliersvereniging
Hans Püttmann is al jaren bestuurslid van winkeliersvereniging Diemerplein. Eerder dit jaar volgde hij Marinus van Dijk op als voorzitter van de winkeliersvereniging.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant