Milan tijdens een les op de Billy Elliot sCOOL.
Milan tijdens een les op de Billy Elliot sCOOL.

Milan uit Diemen speelt in de musical Billy Elliot

Algemeen

DIEMEN - Een rol in de musical Billy Elliot, een belangrijke rol nog wel. Veel kinderen zullen ervan dromen, Milan Diekman (12) uit Diemen gaat het doen. Zondag 12 juli staat hij, na een jaar keihard repeteren en trainen, voor het eerst als Billy's beste vriend Michael op de planken van het Circustheater in Scheveningen.

Een jaar geleden deed Milan auditie. "Dezelfde dag hoorde ik al dat ik naar de Billy Elliot sCOOL mocht. Begin december hoorde ik dat ik ook echt een rol had. Her was best druk, maar het was ook heel leuk om te doen."

De Nieuwe Kring
"Op mijn school De Nieuwe Kring heb ik veel geleerd. We deden een heel leuke eindmusical en we hadden iedere vrijdagmiddag workshops, daar zat ook acteren bij. Van meester Oscar heb ik heel veel geleerd. Eigenlijk is dit een goede school als je musicalster wilt worden."

Rol
"Michael is Billy's beste vriendje en hij is best bijzonder. Ik vind het een grappige rol. Michael doet veel rare dingen die je zelf in het normale leven niet zou doen. Ik heb heel veel zin om te gaan beginnen. Ik ben een van de zes Michaels. De andere kinderen zijn aardig en de grote mensen ook. We spelen met beroemde mensen: Pia Douwes, Carry Tefsen, die zijn heel aardig. Er is ook nog een Milan, die speelt Big Davey en is wel 2 meter 7. Kom maar kijken, het is echt een heel leuke musical "

Lees verder in de digitale editie

!
Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief