Afbeelding

SanMac Sports is al jaren een begrip in Diemen

Algemeen

DIEMEN - Fighting Strength and Condition Centre SanMac Sports is nu ruim drie jaar gevestigd in een mooie ruimte aan de Visseringweg 23A in Diemen. Voormalig profkickbokser Sander McKiljan (47) en zijn vrouw Laila McKiljan (39) zijn eigenaars van het sportcentrum.

Sander en Laila namen in 2008 een sprong in het diepe door in een deel van een pand op de begane grond aan de Rode Kruislaan SanMac Sports te openen. In januari 2012 verhuisden zij met het sportcentrum naar de Visseringweg.

Divers aanbod
Het aanbod in SanMac Sports is groot en divers: onder meer kracht/conditie-intervaltraining, crosspower, fat attack, circuittraining, outdoor conditietraining, kids fitness en kickboxing, kickboksen, boksen en mixed material arts en judo.

Iedereen welkom
SanMac Sports staat bekend om de goede sfeer en het respect voor normen en waarden. Iedereen van jong tot oud, man of vrouw, getraind of ongetraind, is van harte welkom. Sander: "Als iemand voor het eerst bij ons komt houden wij een gesprek. Onze klant kan dan aangeven wat zijn of haar wensen en doelstellingen zijn. Daarna maken wij een programma op maat voor de nieuwe klant." 

Teams
Ook teams volgen lessen in SanMac Sports. Het gaat om onder meer voetbalclubs, rugbyverenigingen en American footballteams. Zo traint de zondagselectie van FC Abcoude regelmatig in SanMac Sports. SanMac Sports richt zich op alle leeftijden. Een goed voorbeeld hiervan is tuimeljudo. Kinderen vanaf drie jaar kunnen aan deze lessen deelnemen.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant