Afbeelding

Isa Hoes geeft lezing in Theater De Omval

Algemeen

DIEMEN - Op dinsdag 17 maart om 20.00 uur komt actrice Isa Hoes in Theater De Omval vertellen over haar boek 'Toen ik je zag', waarin zij schrijft over haar leven met Antonie Kamerling. De avond wordt georganiseerd in het kader van de Boekenweek door de openbare bibliotheek Diemen en De Omval.

Het thema van de Boekweek is dit jaar: Waanzin: te gek voor woorden.

Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar tijdens de audities van Goede Tijden, Slechte Tijden en worden verliefd. Voor de buitenwereld zijn ze een geslaagd en stralend paar, maar Antonie kampt steeds vaker met depressies, terwijl Isa het gezin bij elkaar probeert te houden. Antonies depressies worden zo erg dat hij op 6 oktober 2010 een einde aan zijn leven maakt. In dit boek vertelt Isa over het leven met haar grote liefde Antonie, vanaf het moment dat ze elkaar leren kennen tot de periode na zijn dood. Een indrukwekkend en aangrijpend relaas over het leven met een partner die manisch-depressief is.

Toegang met OBA-pas: € 7,50/ normaal € 15,00.

Kaartverkoop gaat via Theater De Omval: via de balie (op werkdagen van 10.00-15.00 uur en 1 uur voor de voorstelling), telefonisch 020-600 18 97 of via de website: www.theaterdeomval.nl.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief