Ronald en Denise de Groot: 'Nu al is de aanloop groot'
Ronald en Denise de Groot: 'Nu al is de aanloop groot'

Nieuwe winkel in winkelcentrum Diemen-Noord

Algemeen

DIEMEN - Kaaswinkel De Kaasmeester aan het Gruttoplein 24 in Diemen-Noord heeft op zaterdag 14 februari de deuren geopend. Eigenaar Ronald de Groot (52) bedient zijn klanten met een uitgebreid en gevarieerd assortiment.

"Ik wilde een kaaswinkel starten en ben rond gaan kijken. Uiteindelijk kwam ik deze locatie tegen in winkelcentrum Diemen-Noord. Dit is een leuk buurtwinkelcentrum waar bewoners hun boodschappen doen en dat sprak mij zeer aan."

Aanloop
Hij is tevreden over de locatie van zijn zaak aan de buitenkant van het winkelcentrum naast modezaak BatWoman: "Het is iets dat even bij de mensen in het 'loopje' moet komen, maar nu al is de aanloop groot en ik heb er alle vertrouwen in dat binnen enkele weken de meeste mensen wel weten waar we te vinden zijn."

Uitgebreid assortiment
Klanten treffen in De Kaasmeester meer dan alleen kaas aan: diverse soorten (bio)wijnen, port, olijven, olijfolie, diverse (ook biologische) levensmiddelen en andere originele en verrassende artikelen. "Onze wijnen, ook de biologische, zijn er in diverse prijsklassen: vanaf 4 euro tot 12 euro per fles. Maar we vinden het ook een uitdaging om op verzoek van de klant naar producten op zoek te gaan."

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant