Afbeelding

Accountantskantoor Van Deventer in november 25 jaar in Diemen

Algemeen

DIEMEN - Accountantskantoor Van Deventer is in november 25 jaar gevestigd in het pand aan het Koninginnepad 1 in het centrum van Diemen. Joop Mous (65), Ineke Bakkum (46) en André Schreurs (46) zijn vennoten van het bedrijf. Daarnaast werken er 12 personeelsleden van wie er drie in Diemen wonen.

De geschiedenis van accountantskantoor Van Deventer gaat veel verder terug dan 25 jaar. Het kantoor was lange tijd op diverse plekken in Amsterdam gevestigd. In november 1989 werd besloten om naar Diemen te verhuizen. Ineke Bakkum: "Het kantoor zat 25 jaar geleden in een pand in De Pijp, een buurt die achteruit ging. Er werd besloten om naar dit pand in Diemen te verhuizen. Dicht bij Amsterdam en goed bereikbaar."

Accountantskantoor Van Deventer heeft vooral klanten van het MKB (midden- en kleinbedrijf), maar verleent ook diensten aan zzp'ers en particulieren. André Schreurs: "Wij verzorgen financiële dienstverlening zoals het opstellen van een jaarrekening, het doen van aangiften inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting (BTW) en geven fiscaal advies. Dat laatste is een van onze specialiteiten. Uiteraard willen onze klanten weinig belasting betalen en wij geven hen op dat gebied kundig en ook verantwoord advies."

Lees verder in de bijlage Ondernemend Diemen in het DiemerNieuws van 2 oktober 2014

Uit de krant