Afbeelding

Yvonne de Baaij: 'Diemen is door de jaren heen vooral leuker geworden'

Algemeen

DIEMEN - Yvonne de Baaij (41) vertrekt medio juli definitief uit Diemen. Zij verhuist naar het Afrikaanse land Nigeria, waar haar vriend Jasper Veen sinds een jaar werkt als resident director Nigeria voor de Amerikaanse organisatie NDI (National Democratic Institute). De Baaij was tot december raadslid voor de VVD in Diemen.

Yvonne de Baaij werd in Cochabamba in Bolivia geboren. Toen zij drie maanden oud was, is zij geadopteerd en verhuisde naar Nijmegen, waar zij is opgegroeid. Het is niet de eerste keer dat Yvonne de Baaij zich in het buitenland vestigt. Toen zij jong was werkte zij als au pair in achtereenvolgens Engeland en in Lausanne, het Franstalige deel van Zwitserland. Later werkte zij als hostess op het Italiaanse eiland Sardinië. 

Ze zal heel veel gaan missen uit Diemen, vertelt ze in een groot interview in het DiemerNieuws. "Ik woon sinds 1997 in Diemen en heb mij hier altijd heel prettig en veilig gevoeld. Mede door mijn werk als raadslid heb ik veel mensen leren kennen. Diemen is door de jaren heen erg veranderd en vooral leuker geworden."

Lees het hele interview in DiemerNieuws.

Uit de krant