Afbeelding

Presentjes voor vrijwilligers tijdens Dag van de Vrijwilliger

Algemeen

DIEMEN De Dag van de Vrijwilliger staat op woensdag 7 december op de agenda. Diemenvoorelkaar is dan present in winkelcentrum Diemerplein en deelt cadeautjes uit aan vrijwilligers.

Diemenvoorelkaar staat deze dag van 11.00-14.30 uur in het winkelcentrum Diemerplein. Heb jij het afgelopen jaar wat voor een ander gedaan, eenmalig of vaker, bij een organisatie of bij iemand uit je buurt? Kom dan gezellig langs bij de kraam van Diemenvoorelkaar voor een kopje koffie of thee met wat lekkers en ontvang een leuk cadeautje als bedankje voor jouw inzet.
Ook zijn we benieuwd naar alle verhalen en uit alle verhalen kiezen we de drie meest aansprekende. Die vrijwilligers worden beloond met een boodschappentas met diverse producten ter waarde van 50 euro.
Wil je meer weten over Diemenvoorelkaar.nl? Wil jij iets voor een ander doen? Ook dan ben je van harte welkom om langs te komen. We helpen je graag met het plaatsen van een hulpaanbod. Meer informatie: 020 314 47 00 (maandag t/m donderdag van 9.30-12.30 uur) of mail naar info@diemenvoorelkaar.nl.

Uit de krant

Tekstadvertenties