Afbeelding
Foto: DiemerNieuws

Gezamenlijke inkoopactie isolatie en isolerend glas

Algemeen

DIEMEN - Isoleren is de eerste stap om een woning energiezuinig en duurzaam te maken. Met goede isolatie blijft de woning warm in de winter en koel in de zomer. Daardoor wonen mensen prettiger en gebruiken ze minder energie. Zo kunnen tot honderden euro’s per jaar op de energierekening worden bespaard en het klimaat worden geholpen. Daarom organiseren de gemeente Diemen en het Regionaal Energieloket een gezamenlijke inkoopactie voor spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie en voor HR++-glas.

Online informatiebijeenkomst op 5 oktober

Op woensdag 5 oktober 2022 van 19.30 tot 21.00 uur vindt een online informatiebijeenkomst plaats. Belangstellenden kunnen de avond via computer of tablet bijwonen. Tijdens deze avond wordt meer verteld over de isolatieactie en over subsidies en leningen die inwoners van Diemen kunnen aanvragen. De gemeente, Regionaal Energieloket, het isolatiebedrijf en de glaszetter zitten klaar om vragen te beantwoorden.

Op de website van het Regionaal Energieloket kunnen belangstellenden zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst. Ook vinden ze daar meer informatie over deze inkoopactie.

Uit de krant