Afbeelding

Uitbreiding Jumbo Diemen-Zuid in volle gang

Algemeen

DIEMEN - De werkzaamheden voor de uitbreiding van Jumbo Diemen-Zuid in winkelcentrum De Kruidenhof zijn in volle gang. Kees Vlaanderen, eigenaar van de supermarkt, vertelt over de werkzaamheden.

Kees Vlaanderen: “De zaak wordt een flink stuk groter. De nieuwbouw komt op een deel van het parkeerterrein te liggen. Daar wordt al gewerkt. Na die werkzaamheden wordt de ronde gevel aan de zijkant verbouwd. Die gevel krijgt een rechte vorm. Op het dak van het huidige pand komt een extra verdieping. Daar komt opslagruimte.”

Jumbo Diemen-Zuid krijgt na de renovatie ook de beschikking over ruimte die tot eerder dit jaar deel uitmaakte van de zaak van Keurslagerij Piepenbrock. De slagerij is eerder dit jaar verbouwd. Keurslagerij Piepenbrock beschikt nu over een kleinere zaak.
Vlaanderen heeft er begrip voor dat een aantal klanten het lastig vindt dat het parkeerterrein door de werkzaamheden een tijd lang minder goed bereikbaar is. De in- en uitgang van de zaak is nu aan de zijkant gevestigd. Klanten ondervinden in de supermarkt zelf weinig hinder van de werkzaamheden.

Vlaanderen: “De verwachting is dat er in het najaar wordt begonnen met de bouw van de uitbreiding op het parkeerterrein. Het hele project zal naar verwachting in het voorjaar van 2023 afgerond zijn. In verband met de renovatie van het huidige pand gaan wij drie weken dicht. Dat zal naar verwachting begin 2023 zijn.”

“Als de nieuwbouw wordt opgeleverd beschikken wij over meer ruimte. Die extra ruimte zal vooral worden gebruikt voor de versproducten. In ons assortiment zitten veel Oosterse producten. Die zijn erg in trek bij veel van onze klanten. Wij blijven die producten uiteraard ook na de renovatie verkopen.”

Kees Vlaanderen is sinds dertig jaar gevestigd in winkelcentrum De Kruidenhof. Hij is al lang zelfstandig ondernemer. De Jumbo in Diemen-Zuid trekt steeds meer klanten. Dit is mede het gevolg van de oplevering van woningen in de wijk Holland Park. Er worden de komende jaren nog meer woningen in Holland Park opgeleverd. Op het terrein waar tot eerder dit jaar Koninklijke Saan was gevestigd komen ook woningen: Hof van Saan.

Afbeelding
!
Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief