Afbeelding

Op zoek naar een baan of nieuwe collega’s? Lees VacatureNieuws!

Algemeen

Onlangs in het nieuws: 133 vacatures op 100 mensen. Hoe gaan we die vacatures invullen? En niet onbelangrijk: zijn het de banen waar werkzoekenden op jagen? In de special VacatureNieuws, uitgegeven door Enter Media B.V., vinden werkzoekenden banen en geven werkgevers nauwkeurig aan naar wie ze op zoek zijn.

Corona heeft gezorgd voor veel verschuivingen op de arbeidsmarkt. Mensen lieten zich omscholen, verloren hun baan of sloegen een ander werkpad in. Werkgevers moesten creatief zijn om hun bedrijf draaiende te houden in een ingewikkelde tijd en ontkwamen er soms niet aan om afscheid te nemen van personeel. Inmiddels trekt de markt weer aan. Horecaondernemers springen om personeel, winkelondernemers zoeken goed personeel.

Lekker baantje

Ook in ’t Gooi en omgeving is de arbeidsmarkt in beweging. In VacatureNieuws vind je misschien wel een passende baan. Gek op chocola? Chocolaterie Stam zoekt een medewerker voor in de productie, dus iemand die chocolaatjes maakt. Ongetwijfeld de lekkerste baan in Diemen. Scholen zoeken enthousiaste leerkrachten en kinderopvangcentra collega’s die hun team komen versterken.

Blader hier rustig door VacatureNieuws en misschien vind je als werkzoekende je droombaan.

Uit de krant