De poster van 'Annabel'.
De poster van 'Annabel'. Foto: Theatergroep Diemen

Theatergroep Diemen speelt komedie ‘Annabel’

Algemeen

DIEMEN - Theatergroep Diemen speelt op zaterdag 21 mei (aanvang 20.00 uur) en zondag 22 mei (aanvang 14.00 uur) de sensuele komedie ‘Annabel’ van Jo Snoeren in Theater de Omval.

Erik Damman, de oprichter van Theatergroep Diemen, heeft de regie op zich genomen en heeft een eigen draai aan het stuk gegeven waardoor bezoekers zich weer in de jaren zeventig wanen. Omdat in het begin van het jaar de coronamaatregelen nog van kracht waren, startte Theatergroep Diemen met digitale repetities. Daarna mochten er fysieke repetities worden gehouden. Tijdens de repetitieperiode waren nog veel leden ziek. Dit maakte de repetities zwaar en lastig. “Wij hebben daarom besloten om de voorstellingen iets anders te doen dan normaal. Op 21 mei spelen wij het stuk als een generale repetitie met publiek, Kaartjes kosten dan ook maar € 10,-. Op 22 mei spelen wij de volledige voorstelling: de kaarten hiervoor kosten € 16,-”, aldus Theatergroep Diemen.
Over de komedie ‘Annabel’: Cees van Achteren is tot ergernis van dochter Robin een fervent beller van de 06-stoeipoezenlijn. Zijn dochter Robin is daardoor achterdochtig over elke vrouw die het pad van Cees kruist: is dit de Annabel waar hij mee belt en van droomt? Klein grut vergeleken met het duistere zaakje waar Cees per ongeluk bij betrokken raakt als hij zijn buurvrouw uit de brand helpt. Ondertussen lijkt dochter Robin bij een sekte te willen gaan en wordt zij verliefd op ex-non Tilly. En hoe verliefd is collega en huisvriend Arno? En welke rol speelt Lena in dit verhaal? Kan Cees alles tot een goed einde brengen en weer in alle rust wegdromen bij zijn Annabel? Of krijgt dat nog een staartje? Een amusant verhaal met een bijzonder verrassend eind. Kaarten: https://theatergroepdiemen.nl/

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief