House of Bird.
House of Bird. Foto: Trudy Kroese

Birds Festivalk vrijdag, zaterdag en zondag bij House of Bird

Algemeen

DIEMEN - Bij House of Bird in het Diemerbos vindt op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 mei het Birds Festivalk plaats. 

Het Birds Festivalk duurt op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei van 10.00 tot 00.30 uur. Op zondag 15 mei eindigt het Festivalk om 20.00 uur.

Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 mei wordt de afsluiting van de Vogelweek groots gevierd tijdens het Festivalk op het terrein van proeflokaal House of Bird. Op het gratis evenement is van alles te doen voor jong én oud. Denk aan verschillende podia met heel veel muziek, natuurexcursies, bierproeverijen, kindertheater, knutselhoeken, foodtrucks en meer. Bekijk het volledige Festivalk programma en zorg dat je erbij bent!

“De voorbereidingen zijn al maanden bezig. Dat komt nu allemaal bij elkaar. Het belooft echt een prachtig weekend te worden met heel veel activiteiten, muziek en ongetwijfeld een fantastische sfeer”, vertelt mede-oprichter Teun IJff. “Hoewel het gratis toegankelijk is, hebben er nu al ruim 1.000 mensen een glas gereserveerd. Het belooft dus een gezellige boel te worden!”

Overdag zijn er allerlei proeverijen, excursies en andere activiteiten voor jong en oud, maar kunnen bezoekers ook gewoon genieten van een drankje, hapje en muziek. Er draaien verschillende dj’s op twee podia en de voetjes gaan naarmate de avond vordert zeker van de vloer. 

Het Festivalk wordt georganiseerd op het 5.000 m2 grote terrein van proeflokaal House of Bird in het Diemerbos. Het programma en meer informatie is te vinden op www.houseofbird.nl/festivalk.

House of Bird - het officiële proeflokaal van brouwerij Bird Brewery - ging in 2020 open. De horecazaak trekt veel publiek uit Diemen en plaatsen in de regio.

Uit de krant

Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief