Afbeelding
Foto: Trudy Kroese

Scouting Diemen krijgt gerecycleerde UPS-container cadeau voor Sinterklaas

Algemeen

DIEMEN - Aschwin van Wel, de voorzitter van Scouting Diemen, heeft zaterdag een opgeknapte en verbouwde container van Bob Pront, teamleider preloaders in de Amsterdamse vestiging van UPS ontvangen. De container zal door Scouting Diemen gebruikt worden om in te knutselen en spullen in op te slaan.

“In mijn vrije tijd doe ik veel vrijwilligerswerk, want elkaar helpen en een hechte gemeenschap creëren, vind ik heel belangrijk”, zegt Bob Pront, teamleider preloaders bij UPS. “UPS deelt deze visie, waardoor ik vanaf het begin kon rekenen op de steun van zowel het management als mijn collega’s.”

Hoewel een container verbouwen op het eerste gezicht geen ingewikkelde taak lijkt, heeft het project toch heel wat tijd in beslag genomen. “Er kwam inderdaad meer aan te pas dan je zou denken”, bevestigt Bob Pront. “Omdat UPS – terecht – veel waarde hecht aan veiligheid en kwaliteit, vergde de selectie van de container, het verbouwen zelf en natuurlijk de finale goedkeuring flink wat tijd en inspanning.”

De container werd aangepast conform de behoeften van de scouting, wat zich vertaalde in onder andere een gebruiksvriendelijke deur en een laagje donkergroene verf – de kleur van Scouting Diemen. “Scoutings in Nederland zijn vrijwel volledig afhankelijk van vrijwilligerswerk”, zegt Aschwin van Wel, voorzitter van Scouting Diemen. “Dat is prachtig, maar betekent ook dat praktische giften zoals deze container van UPS meer dan welkom zijn. Met Sinterklaas in aantocht, zullen we er goed gebruik van maken!”

 

 

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief