Afbeelding

Sofie Kuilman lijsttrekker van de PvdA

Algemeen

DIEMEN - Sofie Kuilman is lijsttrekker van de PvdA voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. Kuilman is op dit moment fractievoorzitter van de PvdA in de gemeenteraad van Diemen. 

De PvdA hield zaterdag een algemene ledenvergadering in De Omval

De kandidatenlijst van de PvdA: 1: Sofie Kuilman; 2: Frank Geerts; 3: Mila Veenboer; 4: Max Wind; 5: Willem van Es; 6: Paul Ruijg; 7: Christine Pollmann; 8: Nico Portegijs; 9: Peter Lemmens; 10: Ben Ziepzeerder; 11: Cees Groenland; 12: Ivan Pengel; 13 Farida Polsbroek en 14: Lex Scholten.

“Wij hebben met deze lijst een goede mix gevonden van continuïteit en ervaring, en nieuwe gezichten en nieuw talent. Met goede moed en vol vertrouwen gaan wij nu verder met onze campagne richting de verkiezingen. Net als de afgelopen maanden, zullen alle Diemenaren en Diemenezen ons ook de komende tijd blijven zien op verschillende plekken in ons dorp. Tijdens de vergadering is ook het verkiezingsprogramma definitief vastgesteld en zodra de laatste versie klaar is voor publicatie plaatsen wij deze op onze website: diemen.pvda.nl (op korte termijn is daar ook meer informatie te vinden over de kandidaten). Het programma is vanuit onze sociaal-democratische waarden geschreven en vertaalt deze naar concrete plannen voor Diemen. Wij kijken er naar uit om hierover met alle inwoners in gesprek te gaan. Samen maken we Diemen nog mooier”, aldus het bestuur van de afdeling Diemen van de PvdA.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief