De OnPoint Dancelabd Kids.
De OnPoint Dancelabd Kids. Foto: Anthony Pina.

Sinterklaasliedje van On Point Dancelab Kids is uitgebracht

Algemeen

DIEMEN - Record label BYD Music uit Diemen heeft het Sinterklaasliedje “Klik Klik Klak” uitgebracht. “Klik Klik Klak” wordt gezongen door OnPoint Kids, een aantal kinderen van de dansschool OnPoint Dancelab van Anthony Pinas.

Het liedje was voor het eerst te horen in het Sinterklaasjournaal op NPO3 op 13 november, waarin de OnPoint Kids op uitnodiging van burgemeester Erik Boog van gemeente Diemen mee mochten lopen in het defilé op paleis Soestdijk. Want nu Sinterklaas door de coronacrisis niet naar alle dorpen en steden kon komen, kwamen alle dorpen en steden net als in 2020 naar Sinterklaas. Burgemeester Erik Boog, kinderburgemeester Eva Noltes, mascotte Diemo de eend, Anthony en de OnPoint Kids liepen mee in de bonte en vrolijke optocht. Naast het overhandigen van tekeningen die kinderen voor de Sint hadden gemaakt, deden de OnPoint Kids een dansje en zongen zij hun nummer “Klik Klik Klak”. Het optreden van de OnPoint Kids was de laatste act in de optocht en daarmee een feestelijke afsluiting van de uitzending van het Sinterklaasjournaal.

De OnPoint Kids worden begeleid door Anthony, eigenaar van OnPoint Dancelab, BYD Music en muziekstudio BYD Studio in Diemen, die hij na een studie Electronic Music in 2017 opende. Sindsdien begeleidt Anthony jonge zangers, rappers en muzikanten bij het schrijven, produceren en op nemen van hun muziek in zijn studio. 

Anthony: “We misten een hip Sinterklaasliedje en we hebben heel talentvolle kids bij OnPoint Dancelab. Dus ik dacht waarom niet zelf een nummer maken? Talentontwikkeling is één van mijn grootste passies en ik ben blij dat ik mijn OnPoint pupillen deze ervaring kan bieden. Ik hoop dat iedereen op “Klik Klik Klak” kan swingen en er lekker op kan dansen.”

Het nummer “Klik Klik Klak” is geschreven door Brenda Terlaan en geproduceerd door Anthony Pinas(Apimadeit). Sinds 16 november 2021 is “Klik Klik Klak” te beluisteren via de meeste streamingdiensten zoals Spotify en Apple Music.

Uit de krant