Afbeelding
Foto: Welzijn Diemen

Talentenfabriek van Welzijn Diemen start met programma Filmlab op De Kersenboom

Algemeen

DIEMEN - W&T (Wetenschap & Techniek) van Talentenfabriek van Welzijn Diemen start op 24 november weer met het programma Filmlab op brede school De Kersenboom in Plantage de Sniep. Het is de derde keer dat Talentenfabriek met Filmlab een project doet op De Kersenboom.

Het programma volgt de twee beste vrienden Jack en Lisa die altijd samen op avontuur gaan. Spelenderwijs ontwikkelen kinderen vaardigheden op het gebied van onderzoeken en ontwerpen. De kinderen worden meegezogen in de avonturen van Jack en Lisa en krijgen tussendoor opdrachten om hen verder in het verhaal te helpen. Daarbij krijgen de kinderen de kans om door middel van het maken van foto’s een stop-motion animatiefilm te maken. 

Naast Filmlab heeft de Talentenfabriek nog andere programma’s die geschikt zijn voor verschillende leeftijden. De Talentenclub (6 tot 12 jaar) organiseert naschoolse projecten met verschillende thema’s. Avonturentuin richt zich op de leeftijd 0 tot en met 6 jaar en biedt peuter/kleuterdans, -atelier en -gym aan. Het nieuwste programma Babbelbeer richt zich op taalondersteuning bij kinderen van 2 tot 6 jaar. Meer informatie en de aanmeldknop is te vinden op www.talenten-fabriek.nl

Uit de krant