Raymond Aarts.

Sv Diemen verliest bij AGB: 3-1

Algemeen

DIEMEN - Sv Diemen heeft zaterdag de uitwedstrijd tegen AGB met 3-1 verloren. Bij rust leidde de thuisclub met 1-0.

AGB liep in de tweede helft uit naar een 3-0 voorsprong. Joep van Weerdenburg bepaalde de eindstand op 3-1.

Raymond Aarts, samen met Bas van Bergen trainer van sv Diemen: “Wij kwamen niet in de wedstrijd. Dit was een wedstrijd om snel te vergeten.”

Sv Diemen heeft na vijf duels zes punten en staat op de achtste plaats in de vierde klasse E. Real Sranang, dat met 3-2 verloor bij Vlug en Vaardig, is lijstaanvoerder. De club uit Amsterdam heeft na zes duels dertien punten. ZSGOWMS en Vlug en Vaardig hebben twaalf punten, maar kwamen pas vijf keer in actie.

Sv Diemen speelt op zaterdag 6 november een thuiswedstrijd tegen TABA. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 14.30 uur.

TABA is hekkensluiter. Die ploeg heeft na zes duels drie punten.