Loswalfestival 2012: chillen op het terras
Loswalfestival 2012: chillen op het terras

Loswalfestival: feest voor jong en oud

Algemeen

DIEMEN - Het Loswalfestival gaat vrijdag 7 juni van start met een feestavond (dance classics en optredens) voor mensen van 23 jaar en ouder. Zaterdag zijn er overdag en 's avonds volop activiteiten op en rond de Loswal. Het Loswalfestival wordt zondag afgesloten met de Veiligheidsdag.

De Stichting Loswalfestival is erin geslaagd om een aantrekkelijk en gevarieerd programma samen te stellen. Het wordt alweer de zesde editie van dit evenement. Vrijdagavond duurt het feest van 19.00 uur tot middernacht. Zaterdag is er een programma dat van 10.00 uur tot middernacht duurt met activiteiten in het water, het Kindercultuurplein en een van de grootste braderieën van Amsterdam en omstreken. Verder is er een kunstmarkt en in de tent zijn diverse demonstraties. Zaterdagavond is er van 20.00 uur tot middernacht de Radio 538 drive in show, met onder anderen DJ Van Buuren.

Zondag 9 juni is er de Veiligheidsdag, die dit jaar deel uitmaakt van het Loswalfestival. De Veiligheidsdag duurt van 11.00 tot 15.30 uur. De politie, brandweer, GGD en de gemeente doen mee aan de Veiligheidsdag.

Lees meer in DiemerNieuws van  6 juni.

Uit de krant