De uitreiking in 2019.
De uitreiking in 2019. Foto: Meerlanden

Goede doelen en (sport)verenigingen kunnen aanvraag indienen voor bijdrage van Meerlandenfonds

Algemeen

DIEMEN - Goede doelen en (sport)verenigingen in Diemen kunnen zich inschrijven voor de vijftiende editie van het Meerlandenfonds. 

Ook dit jaar heeft Meerlanden weer een bedrag van €55.000,- in het fonds gestort om (sport)verenigingen en goede doelen te ondersteunen. Het bestuur van het fonds let bij de aanvragen op degenen, die zich inzetten voor een mooie en duurzame leefomgeving. 

Het bestuur van het fonds gaat hierbij uit van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de VN om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Het bestuur let extra op projecten of activiteiten die het milieu bevorderen, het welzijn van mensen vergroten en dit jaar ook op activiteiten die bijdragen aan een betere mentale weerbaarheid en het voorkomen van eenzaamheid voortkomend uit de maatregelen rondom Covid-19.

Vrijwilligers van goede doelen en (sport)verenigingen kunnen tot 1 november een aanvraag indienen via www.meerlanden.nl/inschrijven. Begin december ontvangen de aanvragers bericht over een eventuele toekenning van een bedrag uit het fonds.

!
Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief