Afbeelding
Foto:

Inwoners, verenigingen en instellingen kunnen meepraten over verkiezingsprogramma van D66

Algemeen

DIEMEN - De afdeling Diemen van D66 nodigt inwoners van Diemen, verenigingen en instellingen uit om mee te praten over het verkiezingsprogramma van D66 voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022.

“Diemen staat de komende jaren voor grote uitdagingen. Denk hierbij aan de bouw van betaalbare woningen, duurzaamheidsambities, oplopende kosten in de jeugdzorg, een veilige en aantrekkelijke openbare ruimte en het ontwikkelen van uitstekende voorzieningen die passen bij een groeiend Diemen. Essentieel voor deze ambities is een stabiel gemeentebestuur, zodat de zelfstandigheid van onze gemeente niet in het gedrang komt. D66 vindt het belangrijk dat de onderlinge verbondenheid tussen inwoners in een zelfstandig Diemen verder wordt versterkt”, aldus D66.

D66 houdt op 11 oktober vanaf 20.00 uur een digitale bijeenkomst. Op 20 oktober vindt er in Theater de Omval een fysieke bijeenkomst plaats. Die begint eveneens om 20.00 uur.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar afdeling@d66diemen.nl. Via dit mailadres kunnen ook direct suggesties voor het verkiezingsprogramma van D66 in Diemen worden gegeven.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief