Joan Dest.
Joan Dest. Foto: GroenLinks Diemen

GroenLinks kiest drie kandidaten voor GroeneLintje

Algemeen

DIEMEN - De fractie het bestuur van GroenLinks Diemen hebben uit een groot aantal aanmeldingen voor het Groene Lintje de Top 3 gekozen.

Inwoners van Diemen kunnen tot woensdag 20 oktober hun stem uitbrengen op een van de drie kandidaten (https://diemen.groenlinks.nl/nieuws). Eind oktober ontvangt de kandidaat die de meeste stemmen heeft gekregen het Groene Lintje.

De Top 3

1. Joan Dest. Zij zet al jarenlang intensief en gepassioneerd saaie perken aan de Tobias Asserlaan om naar prachtige bloemen en struiken. Haar werk zorgt voor betrokkenheid bij de omgeving en een positief gevoel bij de inwoners. 

2. House of Bird in het Diemerbos doet veel voor de natuur en vogels in de omgeving. Met House of Bird is het Diemerbos extra aantrekkelijk en toegankelijk geworden. Het proeflokaal houdt heel bewust rekening met  die omgeving en doet er veel voor terug.

3. Maud van der Linden. Zij maakt sinds het begin van de coronaperiode (vrijwel) iedere dag in Diemen schoon. Tijdens haar ochtendwandeling ruimt zij met haar grijper zakken vol zwerfvuil op.  

House of Bird.
Maud van der Linden.
Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief