Afbeelding

Klimaatalarm houdt bijeenkomst in Blauw

Algemeen

DIEMEN - Klimaatalarm Diemen houdt op 11 oktober een bijeenkomst in Grand Café Blauw in Theater de Omval die in het teken staat van de klimaatdemonstratie die op 6 november in Amsterdam wordt gehouden. De bijeenkomst duurt van 20.00 tot 22.00 uur.

“Op zaterdag 6 november vindt er een landelijke klimaatdemonstratie in Amsterdam plaats, tegelijkertijd met de VN-klimaattop in Glasgow. Met deze Klimaatdemonstratie doen we een dringend beroep op de politiek om in actie te komen. Het huidige beleid schiet ernstig tekort om de klimaatdoelen van Parijs te halen. Een recent rapport van het VN klimaatpanel laat zien dat het klimaat sneller verandert dan eerder werd gedacht”, aldus Klimaatalarm Diemen.

Klimaatalarm Diemen wil met veel inwoners van Diemen naar de klimaatdemonstratie. “Hoe krijgen we dit voor elkaar? Nemen we deel in een Diemens blok? In een lange stoet op de fiets op per OV naar Amsterdam? Wat hebben we daarvoor nodig? Om ideeën uit te wisselen en plannen te maken roepen we alle klimaatactivisten in Diemen op om naar de bijeenkomst in Grand Café Blauw te komen.”

Aanmelden kan via info@klimaatalarm-diemen.nl. Voor meer informatie: www.klimaatalarm-diemen.nl

De klimaatmars in Amsterdam wordt georganiseerd door de Klimaatcrisis Coalitie, een samenwerkingsverband van Oxfam Novib, Fridays For Future, Greenpeace, Extinction Rebellion, FNV, Fossielvrij NL, Milieudefensie, Grootouders voor het Klimaat, Code Rood, De Goede Zaak en wordt gesteund door tientallen andere organisaties.

Voorproefje van het DiemerNieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief