Afbeelding

Sv Diemen wint bekerduel bij Robinhood: 1-3

Algemeen

DIEMEN - Sv Diemen heeft het bekerduel tegen Robinhood met 1-3 gewonnen. Bij rust leidde sv Diemen met 0-2.

Robinhood en sv Diemen speelden een aantrekkelijke wedstrijd op het terrein van Robinhood in het pittoreske Nelson Mandelapark in Amsterdam-Zuidoost.

Op een stroef veld werd het al snel duidelijk dat het een wedstrijd zou worden waarin het aan zou komen op georganiseerd staan, zorgvuldige passing en het benutten van spaarzame kansen. Jeroen Letteboer zette sv Diemen op 0-1. Na een prachtige aanval rondde Jeroen Letteboer opnieuw af: 0-2.

Na een lange rust kwamen de mannen van sv Diemen geconcentreerd uit de kleedkamer. Het zag er naar uit dat Robinhood het in de tweede helft spannend zou maken. De thuisclub kwam op 1-2. Maar sv Diemen toonde karakter en was ook na rust de sterkste ploeg. Jeroen Letteboer bevestigde dit uiteindelijk met een bekeken schuiver in de verre hoek. Zijn hattrick was compleet en de 1-3 stond genoteerd op het scorebord.

Het betekende het einde van een relatief succesvolle bekercampagne (3 wedstrijden, 6 punten) en tevens de laatste opwarmer voor de competitie.